Grafisk formgivning

Genom åren har jag gett form åt alla tänkbara trycksaker – böcker, posters, annonser, tidningar, logotyper, kataloger, foldrar, broschyrer m m.
Jag arbetar förstås även med webbdesign oftast i WordPress, som är relativt enkelt för dig som kund att uppdatera om du vill sköta din webbplats själv.

Jag åtar mig gärna även textproduktion, drift och uppdateringar – vi kommer överens om formerna för det.

Till vänster fotoboken Stilla älskad, med lundabilder tagna av Lasse Sandström och med grafisk form av mig, utgiven 2017. Bilder tagna ur ett perspektiv och med ett ljus få ser. Tidiga morgnar, året runt, i skymning och natt. Vanliga vardagsbilder, med igenkänning för dig som bor i Lund, har bott i Lund, vistats i Lund, passerat, besökt denna gamla stad. Denna stad som ofta omfattas av en stilla kärlek.

Fotograf Lasse Sandström har tagit alla dessa fantastiska bilder av en stad som både har en atmosfär av medeltid och en känsla av långsam förändring. Finns att beställa via Arken. Du kan också beställa den här: 180 kr + frakt.

Lasse och jag har också gjort en bok om snickaren Calle Warfvinge, som har sin verkstad i Nävlinge i norra Skåne.

Calle är från början båtbyggare, övergick till att bygga trappor och sedan blev det möbler, huvudsakligen stolar.
Varje möbel är unik och in i minsta detalj handgjord utifrån egen design. Dessutom används bara trä från de egna markerna

Idén till boken var från början Lasses, och eftersom vi tidigare gjort Lundaboken föll det sig naturligt att vi samarbetade även kring denna bok, Lasse som fotograf och jag som grafisk formgivare.

Boken finns att beställa direkt från Lasse eller mig, eller från Bokus eller AdLibris.

Lite mer…

Fjj

/Fler böcker

Fler böcker!